Svenska (Sverige)
Undervisning Kvalitetsmärket FLE

Kvalitetsmärket  "Qualité Français Langue Etrangère" (Kvalitet Franska som Främmande Språk)

logo Français Langue Etrangère

>

År 2007 fick skolan AZURLINGUA märket "Qualité FLE ".

Skolan är en av de första skolorna i franska som främmande språk (FLE) i Frankrike som får en utmärkelse för kvaliteten på sin pedagogik, sina lokaler och sina tjänster (administrativ verksamhet, bokningar, boenden…).       

Denna kvalitetsutmärkelse är en satsning som Franska staten har gjort tillsammans med Nationella Utbildningsministeriet, den Högre Utbildningen och la Recherche (ledningen för högre utbildning), Internationella Affärer (Styrelsen för internationellt samarbete och utveckling) och den Allmänna Delegationen för franska språket, dessa organ har anförtrott CIEP uppgiften att utmärka lärosäten för Franska som Främmande Språk på fransk mark. 

Syftet med denna satsning är att kunna identifiera, erkänna och främja de akademier som motsvarar förväntningarna på kvaliteten då det gäller språklig undervisning och andra tjänster. Vår franskskola lever väl upp till dessa krav, och ger alla som kommer för att lära sig franska i Frankrike chansen att göra det under de bästa förutsättningar. 

http://www.azurlingua.com/label-qualite.htm

Angående kvalitet ...

>

Intervju med skolans direktör: Jean-Luc Librati

År 2007 bekräftades er yrkesexpertis då skolan Azurlingua fick utmärkelsen  Qualité Français Langue Étrangère» (Kvalitet Franska som Främmande Språk). Hur erhåller man denna utmärkelse? 
Jean-Luc Librati - Då vi grundade skolan Azurlingua, år 1990, hade vi en väldigt precis uppfattning om vilka mål vi ville uppnå: att bli en av de bästa skolorna för franska som främmande språk i Frankrike. Under årens lopp har vi alltså jobbat för att leva upp till vårt löfte. Eftersom vi är väldigt nära våra elever har vi kunnat identifiera deras önskemål och krav. Hos Azurlingua finns de bästa förutsättningarna för att lära sig eller förbättra sin franska. Vår skola har också privilegiet att vara belägen i en fantastisk region. Nice, Cannes, Antibes, Juan-Les-Pins, Monaco, Grasse, Saint-Paul de Vence, Saint-Tropez ... Franska Rivieran får en att drömma! 

Varför vill dessa franska institutioner  utmärka undervisningen i franska som främmande språk? P

Jean-Luc Librati - de studenter som väljer att komma till Frankrike för att lära sig franska vill även upptäcka vårt land och dess seder och bruk. De vill helt enkelt njuta av sin vistelse här utan problem och tråkiga överraskningar. Utmärkelsen ger möjlighet att välja en skola som man litar på, i och med att man kan jämföra konkreta faktorer och uppgifter. Helt enkelt, att inte välja fel.

Men på vilka faktorer baserar sig utvärderingen av skolor?

Jean-Luc Librati - En helhet av kriterier på kvalitet, såsom innehållsrik utbildning, kvalificerade lärare, den administrativa personalens tillgänglighet, att det kulturella programmet är intressant, modern utrustning, välanpassade lokaler och bekvämligheten på boendet.
Utmärkelsen är en garanti, ett bevis på kvalitet. Eftersom vi var redo att få dessa stjärnor behövde vi inte höja vår prestationsnivå och inte heller höja våra priser för att vara konsekventa.  


http://www.azurlingua.com/adultes/adultes.html

Tips

Tänk på att vår transferservice är billigare än taxi, vi ger dig ett personligt mottagande och skjutsar dig direkt till ditt boende.

 

Goda anledningar att komma till Azurlingua...


  Kurser för debutanter


  En kvalitetsutmärkelse erkänd av den franska regeringen

  Skräddarsydda priser och erbjudanden som motsvarar dina förväntningar.

  Institutionellt erkännande (samarbete med universitet).

  Franska på 11 nivåer,  Azurlingua erbjuder en pedagogik som anpassar sig efter dig !


  NYHET : Du har möjlighet att betala 2, 3 eller 4 gånger utan avgifter.
Och ännu mer
 
 

ü  11 niveaux de français,  Azurlingua vous propose une pédagogie sur mesure !

image image image

Gå med i vår grupp

 
Sociala medier

Rekommendera oss på Facebook !Gillar du den här sidan ?
Hjälp oss då att göra den populär !


Azurlingua

Cours Professeurs

Stages pédagogiques

formation pour Professeurs

formations pour professeurs

Tennisprogram Auron eller Nice

Spel, set och Match

programmes tennis Nice pour adolescents

Kurs i franska + Tennis


Lär dig franska genom fransk historia, musik, kultur, det är syftet med denna blogg.


Vi är medlemmar i
soufflecampus francecsnfla

De litar på oss

examenscenter SELFEE